Pray For Iran
Language:    عربي     English     Español     فارسی     Français     日本語     한국어     Portugues     Русский     Svenska
Dag 3

27 maj, 2006

Stängt land – öppna hjärtan

Nästan alla vet att Iran har varit ett stängt land för evangeliet. Men vad de flesta kristna inte inser är att detta stängda land är fullt av många öppna hjärtan. Ja, Iran är fullt av människor som längtar efter sanningen och längtar efter att lära känna Gud. De ropar på hjälp.

Herren, i sin nåd, har hört och har dragit män, kvinnor och barn till sig själv. Många iranier har kommit till tro genom drömmar och visioner. ’Jag skulle just begå självmord’, vittnar en ung dam som hade studerat islamisk teologi. ’Men sen hade jag en dröm att jag var i en kyrkobyggnad och att jag fick ett Nya Testamente. Först vägrade jag att ta emot det, men sen sa man till mig att prova och se om Jesus skulle svara på mina frågor. Jag vaknade och jag var förvandlad. Senare gav jag mitt hjärta till Kristus och Han har gett mig denna ljuvlighet som är frälsning från mina synder.

Sjuka människor har ropat till Jesus och Han har kommit med sitt helande. En annan kvinna berättar: ’Min son var allvarligt sjuk och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag hade bett i 35 år men inte en enda bön hade blivit besvarad. Så jag bestämde mig för att be till Jesus. Jag var förundrad när min son nästa dag blev mirakulöst helad.’

Det finns många sådana här vittnesbörd och idag ska vi be att Gud ska fortsätta att möta många människor vars hjärtan längtar efter sanningen i Iran.

  • Be att dessa övernaturliga besökelser ska fortsätta och intensifieras och be att nya troende snart ska få möta kristna som kan undervisa dem i Guds ord och hjälpa till att lärljungaträna dem.
  • Be att deras familjemedlemmar och släktingar ska acceptera de nya troende och lyssna till deras vittnesbörds ord. Be att hela släkter utöver Iran ska omvända sig och bli frälsta.
  • Be att det ska komma att finnas en husförsamling i varje by och kommun i Iran.

Än en gång, gå till hemsidan och se dagens bildspel.

Tack för att du ber.

Frågor?

Kontakta oss om du har några frågor eller problem med ‘Bön för Iran’s hemsida. För allmänna frågor, skriv till support@prayforiran.org , för tekniska problem, skriv till site@prayerforiran.org

 

| | Login